Zoeken
Sluit dit zoekvak.

TV-Storing

De kogel is door de kerk, het gaat definitief door, de omroep van BNN directeur Bart gaat vanaf 21 september starten met een tv-versie van het mediaprogramma Storing, dat momenteel wekelijks op Radio 1 te beluisteren is op. Ook hier is de presentatie in goede handen van Jeroen Pauw.

Dit bevestigde L. Drillich, (directeur-tv). Het nieuwe media programma zal 24 weken lang inclusief een winterstop op vrijdagavond tegen 23.15 uur worden uitgezonden. Drillich: Ik hoop dat Storing extra kijkers zal trekken dankzij het zogenoemde doorkijkeffect. Eerdere mediaprogramma’s van de publieke omroep sneuvelden telkens, onder meer omdat er te weinig mensen naar keken. Ik hoop dat te voorkomen door ,,minder navelstaarderig” te werk te gaan dan voorgangers van Storing, zoals het VARA-programma De Leugen Regeert. (M)

Gerelateerde berichten