3FM festivalnieuws

3FM houdt wel van een feestje of een festival. En al helemaal als het iets met zon en strand te maken heeft. Dus toen Cobus vertelde dat hij op vrijdag 18 augustus zijn 100e verjaardag vierde, was de deal gauw rond. Iedereen weet ten slotte dat het geen eitje is om 100 dagen te blijven werken voor de KRO.

Op vrijdag 17 augustus verhuist heel 3FM naar het strand voor Woodstock in Bloemendaal. Kijk, nu wordt er wel eens geklaagd dat wij van de Radiowereld allerlei berichtjes klakkeloos overnemen, en dat doen we soms ook, want ook wij kennen onze luie momenten, maar hier grijpen we toch echt in. En vrijdag kan echt GEEN twee data hebben. Het is vrijdag 17 OF 18 augustus.

En onze agenda zegt dat 17 augustus de enige echte is. Dwz, die gaat voorbij komen in het ruimte-tijd universum van de meeste mensen. Wij hopen ook in dat van 3fm – VRR: Ze zenden de hele dag live uit, en jij bent van harte welkom om de uitzendingen en liveoptredens bij te wonen. Op het strand bij Woodstock is meer dan genoeg plek om je handdoek neer te leggen en daar lekker bruin te worden tijdens het radio-kijken. Behalve live-uitzendingen is er ook veel zomerse muziek. Onder andere Johan en Michael Franti en Spearhead zullen live spelen. De rest van de gastenlijst is nog geheim. Geheim is een mediawoord voor ‘nog niet bekend’.

Het 24ste Flevo Totaal Festival is in zicht. Van 16 tot en met 19 augustus laten diverse christelijke bands uit binnen- en buitenland hun geluid horen op Landgoed Velder in Liempde. De EO is namens 3FM aanwezig op Flevo en zal samen met NCRV’s BUZZ de hele zaterdagavond verslag doen. Op zondagavond hoor je dan een terugblik.

En alsof het allemaal nog niet genoeg is. Het laatste weekend van augustus is 3FM op Lowlands. Ook de razend populaire SMS service 06-54RADIO3 is er dit weekend weer bij. Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het Lowlands nieuws, stuur dan een SMS aan 06-54RADIO3 met daarin het woord LOWLANDS. Je krijgt dan tijdens Lowlands 3x per dag GRATIS het laatste nieuws. Verder op Lowlands: de 3FM Bandalert, de SMS wekker die je vlak voor het optreden van je favoriete band waarschuwt. Geen geklier meer met programmaboekjes, gewoon even hier aangeven voor welke bands je per SMS gewaarschuwd wilt worden.

Paul van der Ham vervangt Floor Koomen tijdens zijn vakantie.

Tot slot nog een stukje live NEWZzzzz

do 9/8, Sigur Ross (hh, Het Lek, 22-1)
za 11/8, My Vitriol, Mo Solid Gold, Zita Swoon, Postmen, Johan,
Delinquent Habits,
Seedling (Leidse Kade Live, 20-22)
zo 12/8, Party in the Park (BNN Live 14-17)
zo 12/8, Quick and the Dead (Xalt, 22-24)
zoma 12-13/8, DJ Phat B (Xperience, 1-2)

Heeft u ook 3FM nieuws, E-mail de 3FM reporters VRR, F.K. en Nicole.

Gerelateerde berichten