Jensen in de ochtend online te beluisteren over Maxima

De altijd controversiele Robert Jensen heeft zich de woede van de RVD op de hals gehaald.
In een uitzending van “Jensen in de Ochtend” woensdag 24 jan uitte hij zeer grove beledigingen aan het adres van Maxima Zorreguieta. Jensen werkzaam bij Yorin FM noemde Maxima een ‘Argentijnse hoer’ en een ‘Argentijnse sloerie’.

Om elk misverstand hierover te voorkomen is dit in de uitzending van “Jensen in de Ochtend” op donderdag 25 januari 2002 toegelicht. Dat Dutchtone zich als sponsor van Yorin FM zou hebben teruggetrokken is niet het geval volgens het radiostation Yorin FM

Via de site van “Jensen in de ochtend” kunt u de betreffende uitzending nogmaals beluisteren.

Meer informatie leest u in een artikel van vorige week op Radio.nl [M]

Gerelateerde berichten