538 WeekendReport

Met het weekend voor de deur heeft Robin van Radio.nl het laatste weekendnieuws van Radio 538 weer voor je op een rijtje gezet.

>> Evers Staat Update
Vanochtend zijn de Rosemary Sons te gast om Live38 te spelen. Heb je nog geen vakantie geboekt, maar wil je nog wel op vakantie. Luister dan maandag naar Evers Staat Op, want dan maak je weer kans op een last-minute reis.

>> Niels Hoogland
Morgenavond tussen 23 uur en middernacht is hij weer te beluisteren op 538 met zijn programma Madhouse: DJ. Jean. Maar dat is nog niet alles, want Jean maakt morgen een paar overuurtjes. Tussen 18 en 21 uur is hij namelijk te gast bij Niels Hoogland. En hij zal ook komen chatten op Radio538.nl. Tussen 20 en 21 uur hoor je natuurlijk weer Blind Fridate met Froukje de Both. Wil je meer weten over de kandidaat van vanavond, of wil je zelf ook eens meedoen, kijk dan ook even op Radio538.nl.

>> Dit weekend bij Gordon
Morgen viert Gordon zijn verjaardag. Zelf zegt hij dat hij (weer) 20 wordt, maar wij weten natuurlijk wel beter;-) (Voor sommige mensen kan 34 hard aankomen. Naast taart is er natuurlijk ook nog plaats voor gasten in de studio, want zaterdag komen de jongens van Di-rect langs en zondag fotomodel en zangeres Karen Mulder. Of ze net zo goed kan zingen als over de Catwalk lopen hoor je zondag tussen 12 en 15 uur.

>> Van Diepens Dance Department
Zaterdagavond vanaf 20 uur zit the official pre-party programme weer bomvol. Wessel ontvangt Benny Rodriquez, resident DJ Cross en Sander Kleinenberg. Vanaf middernacht hoor je in de Partynight Paul van Dyk live vanuit de «O» in Den Haag.

>> 538 Magazine
Deze week in 538 Magazine: Brainpower, Erik Dekker en Nicole Kidman. Let op! Vanaf nu is het ook mogelijk om een gratis abonnement te nemen op 538 Magazine. Geef je nu op via Radio538.nl en ontvang het elke week in je mailbox.

Prettig weekend en tot maandag.

Heeft u ook 538 nieuws, E-mail de 538 reporters Cees van Koppen en Robin Schrama