538 WeekendReport: Win prijzen bij Kolkie en Oakenfold in Dance Department

Helemaal klaar voor het weekend, hebben de 538 Reporters van radio.nl weer het laatste nieuws over 538 voor je op een rijtje gezet.

>> Jennifer Lopez
Vanmiddag maakt Erik de Zwart bekend wie er naar New York mag om het concert van Jenny in the Bronx te gaan bekijken. Dit weekend gaat het nieuwe album van J-Lo in premiere op 538. Het hele weekend hoor je tracks van het album.

>> Schooltour
Vanavond trekt de Schooltour naar Geleen. Optredens zijn er van Parla & Pardoux, Dance Nation en Def Rhymz.

>> Gordon op je Radio
Ze heeft net een nieuw album uit en aanstaande zaterdag is ze te gast bij Gordon: Ruth Jacott. Zondag is er weer een Goed Nieuws Show.

>> Dance Department
Morgenavond bij Wessel de nieuwste releases en floorfillers. Bovendien hoor je twee verse uren Poal Oakenfold in de mix.

>> Martijn Kolkman
De Sint is in het land en dat merk je. Aanstaande zondag speelt Martijn Kolkman namelijk voor Sinterklaas en maak je kans op je eigen thuis bioscoop!!! Mocht je achter het net vissen? Geen nood want in de zak van de Sint zitten ook een groot aantal DVD-spelers.

En ik zou maar extra vroeg opstaan want tussen 8 en 12 uur ’s ochtends begint bij Greatest Hits de prijzenregen al met exclusieve Freddy Mercury Memorial pakketten, omdat het zondag 11 jaar geleden is dat de leadzanger van Queen overleed.

>> Juize
Zondag hoor je bij Juize met Niels Hoogland de primeur van het nieuwe Snoop Dogg-album. Natuurlijk kun je deze ook meteen winnen. ! Daarnaast maak je kans op het album van Sean Paul en op de allereerste kaartjes voor het concert van Jay-Z in de Heineken Music Hall op 30 januari, waarvoor de voorverkoop pas volgende week zaterdag begint!

Na Juize hoor je twee uur lang de hoogtepunten van Live38.

>> Volgende week;
Maak je bij van Inkel kans op de walkman van de toekomst, bij Paf kans op een telefoon en woensdag is het Phil Collins dag. Meer hierover in het 538 Report van maandag.

Heeft u ook 538 nieuws, E-mail de 538 reporters Cees van Koppen en Robin Schrama.

Gerelateerde berichten