Zoek
Sluit dit zoekvak.

538 Report: Win meubelcheques met klagen bij Rinkeldekinkel

Het laatste 538 Report van dit jaar, met wederom weer het allerlaatste nieuws van 538, aangeboden door Radio.nl.

>> Programmering rond Oud & Nieuw
Morgenavond en nacht is de programmering van 538 iets anders dan je gewend bent. Vanaf 18 uur hoor je de beste dancehits van het afgelopen jaar in een drie uur durende mix. En dan hebben we het natuurlijk over de Grandmix 2002 van mastermixer Ben Liebrand.

Om 21 uur begint Barry langzaam af te tellen naar het nieuwe jaar met Barry’s Oliebollenparty. Na middernacht wordt er verder gefeest met een zes uur durende Powermix party. Hierin komt de Powermix Jaarmix van DJ Joost ook nog een keer voorbij.

>> Win meubelcheques met klagen bij Rinkeldekinkel
Deze week staat Rinkeldekinkel open voor al je frustraties en klachten over kerstcadeaus. Dus heb jij ook zo’n afschuwelijke trui gekregen of weer zo’n hebbeding waarvan je denkt “wat moet ik hiermee” luister deze week tussen 16 en 19 uur dan zeker naar 538. Het enige dat je hoeft te doen is het even doorgeven via Radio538.nl. Je maakt kans op een Ikea cadeaubon ter waarde van €250,-. Elke dag worden de drie beste inzendingen bekend gemaakt.

>> Eeuwige 100
Afgelopen woensdag was hij weer te horen op 538: De Eeuwige 100. In twee weken tijd kwamen er 3000 stemmen binnen. Dit was de top 5 van dit jaar:
1 (1) Guns n’ Roses – November rain
2 (2) Meatloaf – Paradise by the dashboardlight
3 (21) Phil Collins – In the air tonight
4 (5) Eagles – Hotel california
5 (10) Golden Earring – Twilight zone

De complete lijst is na te lezen op Radio538.nl.

>> Programmering Update & Kort 538 Nieuws
Afgelopen week was Jeroen van Inkel in de sneeuw te vinden. Dennis en Dennis namen Rinkeldekinkel weer voor hun rekening.
Ook Niels Hoogland heeft vakantie. Afgelopen vrijdag nam Lindo Duvall samen met Froukje en Jens de show over.
Afgelopen zaterdag werd “Het beste van Evers Staat Op” weer vervangen door Kolkie staat op met Martijn Kolkman.

Deze week in 538 Magazine op Radio538.nl: Catherine Zeta Jones, Julia van TATU en een terugblik op het afgelopen sportjaar.

Afgelopen zondag was de laatste uitzending van Gordon op 538. Zijn afscheidsplaat: Abba met Happy New Year. Volgende week doen Jens en Jelte het samen.

>> De Schijven
Alarmschijf: Kelly Rowland – Stole
Dance Smash: K-Klass – Talk 2 me
Meer info over de schijven vind je op Radio538.nl

>> Dag Erik, Welkom Wessel
Normaal gesproken vind je hier altijd een overzicht van de bovenste regionen van de enige echte Top 40. Nu niet, want afgelopen vrijdag kon je luisteren naar de Top 100 van 2002 en…het afscheid van Erik de Zwart. Een toch wel emotioneel afscheid.

Speciaal voor zijn afscheid was het Top 40 jinglepakket verbouwd en waren kreten als “Mr. Top 40 heeft zijn missie volbracht” en “De allerlaatste van Erik” te horen. Op RDS stond: Laatste uur van Erik op Radio538. Daarnaast was er ieder uur een editie van “Erik de Zwart historisch overzicht te horen” met alle hoogte (en dieptepunten) van zijn carrière.

Voor het aankondigen van de nummer 1 werd Wessel officieel voorgesteld als nieuwe presentator van de Top 40 op 538. Erik kreeg uit handen van Wessel de officiële “Mister Top 40 Award” uitgereikt met daarop de nummer 1 van Erik’s eerste Top 40 (Bangles – Eternal flame) en z’n laatste (Robbie Williams – Feel).

Na de nummer 1 was het tijd voor de afscheidsspeech van Erik zelf. En plotseling werd het tijdens zijn speech even stil. De man die altijd wel een woordje klaar had als er een microfoon openstond, werd nu zelf stil en de eerste traantjes kwamen tevoorschijn. Nadat Erik z’n speech alsnog had afgerond startte hij even voor half 7 z’n laatste plaat in: Doobie Brothers met Long train running.

Op Radio538.nl is een speciale site geopend met afscheidsreacties.

Heeft u ook 538 nieuws, E-mail de 538 reporters Cees van Koppen en Robin Schrama.