HMG: Jensen niet weg bij Yorin

Robert Jensen, maker van het dagelijkse ochtend programma ‘Jensen in de Ochtend’ tussen 6 en 9 uur, alsmede program director van Yorin FM en tv-presentator van de talkshow Jensen zal waarschijnlijk stoppen bij Yorin als we het artikel in het Veronica magazine mogen geloven.

Het Veronica magazine laat weten dat Jensen overhoop ligt met algemeen directeur Dick van der Graaf (HMG). Aanleiding zou een eerder conflict zijn tussen Gijs Staverman en Robert Jensen.

Gijs Staverman moest voor de opnames van zijn tv-programma Planet Race vrij hebben en kreeg dit niet van Jensen. Hierop stapte Gijs Staverman naar de grote baas van der Graaf waardoor de zaak met Robert Jensen escaleerde. De persdienst van de HMG zegt dat er niets aan de hand is, en wil hier verder niet op reageren. [Radio.nl]