538 weekend report

>> Koninginnedag 2003
Vorig jaar bracht Radio 538 al vanaf een groot podium vanaf 12:00 uur grote nationale en internationale optredens. Dit jaar wordt de dag samen met MTV gestart met een optreden van Bløf en afgesloten met concerten van Van Dik Hout en Rowwen Heze. Radio 538 en MTV verwachten deze dag meer dan 200.000 bezoekers op het Museumplein.

Vorige jaren organiseerden beide partijen ook het spektakel op het Museumplein, wat een groot succes bleek, mede door het historische optreden van de megaband Queen. Volgens de officiële metingen van de politie hebben toen over de hele dag genomen ruim 200.000 feestgangers het Koninginnedagfeest van Radio 538 en MTV bezocht.

Ook dit jaar zorgen de partijen voor een indrukwekkende line-up waarin nu al onder andere Krezip, Jamai, Big Brovaz, Intwine, Di-rect, Def Rhymz en Tooske en Bastiaan bevestigd zijn. De komende weken worden nog meer namen bekend gemaakt.

>> Program Update
– Te gast bij Evers: George Baker
– Evers zit vanaf aanstaande maandag 1 week in Curacao.

>>Zaterdagavond in Dance Department
Sander Kleinenberg staat zaterdag op het Dance Department podium vanaf acht uur. Na Dance Department de hoogtepunten van Nu Heroes vanuit de Tivoli in Utrecht, met David Guetta en Gus Gus.

>> Prijzen bij WeekendRick van Velthuysen
Win dit weekend première kaarten voor ‘Van God los’ met o.a. Angela Schijf en Egbert Jan Weber

>> Gratis DVD’s Huren
Win deze zondag 1 jaar lang gratis huren bij Super Sunday met Martijn Kolkman.

>> TMF Awards Week op 538
Aankomende week is het TMF Awards week. Radio 538 presenteert op de TMF Awards de single van het jaar, en daar kun jij nu voor stemmen via Radio538.nl. Win dus kaartjes voor de (uitverkochte) TMF Awards met onder andere Robbie Williams en Kelly Rowland

>> Superprijs
Aankomende week kun je een reis naar Tsjechië winnen.Je kunt daar fantastisch abseilen, paragliden, bergbeklimmen en paardrijden. Ook krijg je een Steven King DVD-pakket voor de spannende nachten.

Heeft u ook 538 nieuws, E-mail de 538 reporters Cees van Koppen en Robin Schrama.