Zoek
Sluit dit zoekvak.

538 report: Edwin Evers populairst in de auto

>> Edwin Evers verslaat iedereen
Afgelopen week hebben de Wegener kranten, 20 in totaal (oplage 1.2 Miljoen), een onderzoek onder hun eigen lezers gehouden. Wat (cd/cassette) of Wie (dj) wordt er het meest geluisterd in auto (s’ochtends vroeg). Uit de ingezonden reacties blijken veel mensen het vooral van hun stemming af te laten hangen of de radio of de cd speelt. Ook is het zappen tussen de diverse programma’s erg populair. Programmamaker Edwin Evers van Evers staat op op Radio 538 is blij met zijn eerste plaats.

Wekelijks stemmen zo’n 900.000 Nederlanders af op zijn programma. ,,We kiezen al ruim 5 jaar voor een mix van luchtigheid en meer serieuze onderdelen, waarbij luchtigheid de boventoon voert. Daarbij laten we de muziekkeuze meer aansluiten bij de automobilist, dus voornamelijk 25 plussers. Ik denk dat de autorijder bij ons het gevoel krijgt dat er ‘altijd wat gebeurt’. Ikzelf pas bij de groep ‘anders’. Ik zap tussen diverse stations en een cd en haak af bij een slecht nummer; zowel op de radio als de cd.”

De uitslag:

Radio 538: 20%
Radio 3FM: 18%
Radio 1: 13%
Eigen muziek: 11%
Anders: 9%
Regionaal: 9%
Radio 2: 6%
Skyradio: 6%
Noordzee FM: 4%
Classic FM: 4%

>> Programma Update
– Te gast bij Evers Staat Op: Sylver
– Superprijs: Win de 150 best buy dvd’s

>> Van Diepens Dance Department
Deze zaterdag weer de Van Diepens Dance Department resident: 2 uur lang Paul Oakenfold!

>>Eindexamen
Zit jij ook in je examenperiode? Dan mag je dit niet missen. Komende week elke dag om 20:30 het eindexamenjournaal bij Niels Hoogland.

>> Super Sunday
Deze zondag heeft 538 weer een geweldige prijs voor je. Je kunt namelijk kaartjes winnen voor een concert van blof op 7 juni in Silverdome, en je wint bovendien nog eens alle albums van Blof. Ook kun je een reis voor twee naar Milan winnen, inclusief vliegtickets en hotel!

>> 538 Promotieteam
Het Radio 538 promoteam zoekt nieuwe mensen. Ben jij tussen de 18 en 25 jaar, jong enthousiast, energiek en spontaan meld je dan aan via www.runrunner.nl/538

>> Sneak Preview 28 days
Op de site van 538 kun je exclusief de eerste 10 minuten van de nieuwe film : 28 days later zien…

Heeft u ook 538 nieuws, E-mail de 538 reporters Cees van Koppen en Robin Schrama.