Actie voor Radio 10 FM

Afgelopen zaterdag (7 juni) is een speciale website in de lucht gebracht met als doel Radio 10 FM te steunen in haar actie om alsnog een FM kavel te bemachtigen. De site staat nog in de kinderschoenen, maar wordt nog verder uitgebreid. Op die zelfde dag is Radio 10 FM ook gestart met uitzenden via de middengolfzender AM 1395.

Radio 10 FM zelf staat los van deze actie, maar sommige medewerkers hebben al laten weten zeer verheugd te zijn met deze actie. Radio 10 FM viel 2 weken geleden buiten de boot bij de toewijzing van FM-zenders. Een overname door SkyRadio liep ook op niets uit waardoor het station voorlopig is veroordeeld tot de kabel en de oude vertrouwde middengolf. Met de actie website hoopt de initiatiefnemer dat er nog meer van dergelijke acties zullen komen. [Radio.nl]

De website is te vinden op www.radio10moetopfm.tk