Search
Close this search box.

Jeroen van Inkel naar Veronica 103 ? [Update 15u30]

Volgens goed geinformeerde bronnen zal na Bart van Leeuwen, Ferry Maat, Kas van Iersel, Rob van Someren en Peter Teekamp ook de populaire DJ Jeroen van Inkel waarschijnlijk de overstap naar Veronica 103 maken om daar een ochtend programma te presenteren op de nieuwe radiozender van Sky Radio.

Van Inkel begon zijn professionele radiocarriere bij Veronica en bleef daar werken tot eind jaren negentig. Daarna stapte hij over naar Radio 538, waar hij een middagprogramma kreeg. Bij Radio 538 was hij onderdeel van het sterrenteam, waar hij samen met Edwin Evers voor flinke luistercijfers zorgde. Skyradio wilde nog niet officieel reageren. Als Jeroen van Inkel naar Veronica 103 verhuist worden zijn uren waarschijnlijk opgevuld door 3FM dj Ruud de Wild, die van plan is de overstap te maken van BNN naar Radio 538.

Via de etherzenders en de kabeldekking van Radio 103, zal Radio Veronica al vanaf 1 augustus starten met veel muziek uit de jaren ‘80 en ‘90. Vanaf 31 augustus volgt de definitieve gepresenteerde programmering met bekende Top DJ’s. Het is die dag exact 29 jaar geleden dat Radio Veronica als zeezender haar uitzendingen moest beëindigen. Binnenkort wordt er meer informatie verstrekt over de programmering van het nieuwe radiostation. De ether en kabelfrequenties van Radio 103 (en vanaf 1 augustus Radio Veronica) zijn terug te vinden op Radio103.nl. [Radio.nl]

Reactie Radio 538
Radio 538 wil de berichten over een mogelijke overstap van Van Inkel naar Veronica 103 bevestigen noch ontkennen. ‘Officieel is niets bekend over een eventueel vertrek van Van Inkel’, aldus de woordvoerster van 538. Van Inkel heeft een contract tot 16 april 2005, en Radio 538 heeft geen rede om aan te nemen dat hij zich niet aan deze periode wil houden. De mogelijke komst van BNN coryfee Ruud de Wild wordt ook bevestigd noch ontkend.

Sky Radio
Sky Radio reageert op een vergelijkbare wijze: ook deze zender kan het bericht niet bevestigen danwel ontkennen. Dit wordt mede veroorzaakt door de vakantieperiode.