Zomergasten in mediaprogramma Storing

Vanaf donderdag 24 juli tussen 20.00 uur en 21.00 uur zijn bij BNN op Radio 1 zes speciale afleveringen te beluisteren van het mediaprogramma Storing. In iedere aflevering staat telkens één bijzonder mediapersoon centraal.

Met deze hoofdgast praat presentator Jeroen Pauw over hun eigen mediaverleden, heden en toekomst.  Zo vertelt Conny Mus over zijn werk tijdens de oorlog in Irak, legt Bert van der Veer uit waarom het mis ging bij Veronica, blikt Wouke van Scherrenburg terug op een bewogen jaar in Den Haag, gaat Youri Mulder in op zijn rol als commentator bij voetbalwedstrijden en praat Menno Buch over zijn televisieavontuur bij Veronica. [Radio.nl]

Gastenlijst
Donderdag 24 juli Bert van der Veer (Ex-programmadirecteur Veronica)
Donderdag 31 juli Menno Buch (Ex-programmamaker Veronica)
Donderdag 7 augustus Conny Mus (Midden-Oosten correspondent RTL Nieuws)
Donderdag 14 augustus Wouke van Scherrenburg (Parlementair verslaggever Den Haag Vandaag)
Donderdag 21 augustus Youri Mulder (Commentator Studio Sport)
Donderdag 28 augustus Leo van der Goot (Programmadirecteur HMG)