538 Report

Radio.nl heeft het laatste nieuws over 538 weer voor je op een rijtje gezet.
 
>> Ondersteboven met Di-rect
Deze week hebben Niels Hoogland en Barry Paf wel een hele leuke actie met de leden van Di-rect. Ben jij ook helemaal ondersteboven van Tim, Spike, Bas en Jamie? Dan is nu de kans om ook ondersteboven met ze te raken.

Hoor jij de nieuwe single “Rollercoaster” voorbij komen, bel dan met Niels of Barry en maak kans op een ritje in een achtbaan met…Di-rect. Vrijdagavond geven Niels en Froukje samen de laatste plaatsen weg. En ook op Radio538.nl maak je kans op kaartjes.
 
>> Inkel @ the Beach
Net als vorig jaar kan Jeroen van Inkel het niet laten om voor één weekje de koele studio in te ruilen voor het oververhitte strand. Deze week kun je Jeroen en Dennis namelijk live bewonderen op het Bloemendaalse strand bij De Kust. Of Curry dit jaar meekomt weten we niet, maar wel is in ieder geval het Rinkeldekinkel insmeer-team aanwezig. Daarnaast houdt van Inkel de 538 hangmattentest.
 
>> RDS
Na twee maanden alleen 1 0 2 FM RADIO538 op de display getoond te hebben, verschijnen er langzaam aan weer oude vertrouwde onderdelen terug op de RDS van 538. Vorige week maandag verschenen de namen van de DJ’s alweer terug voor een paar dagen. Sinds gisteren is weer te zien naar wie je luistert, tevens doken de eerste flitsmeldingen weer terug op RDS.
 
>> Met 538 klaar voor school
Radio 538 zorgt er, in samenwerking met een bekende computerwinkel en een nog bekendere softwarefabrikant, voor dat je weer helemaal klaar bent voor het nieuwe schooljaar met de exclusieve, goed gevulde schoolbag in een gelimiteerde oplage. In de tas vind je o.a. een 538 toetsenbord, een 538 schoolagenda, een 538 bonus cd-rom met daarop allerlei dingen om je PC helemaal 538 te maken. Daarnaast vind je er nog veel meer PC-spullen in. Kijk voor meer info op Radio538.nl
 
>> Nummer 1 onder de douche
538 is niet alleen de nummer 1 op 102FM, maar ook de nummer 1 onder de douche. Want door het hoge aantal hete hits is het noodzakelijk om af en toe af te koelen onder de douche. Vanaf nu hoef je ook dan geen moment te missen van 538. Deze hele maand maak je bij 538 kans op de exclusieve Radio 538 Doucheradio. Spatwaterdicht en in 538-design.
 
>> Programm Update & Kort 538 Nieuws
Ook afgelopen week was Barry Paf nog vakantie aan het vieren. Lindo Duvall nam wederom zijn programma over.
 
Komende zaterdag is het weer de derde zaterdag van de maand en dat betekend dat je weer twee verse uren Paul Oakenfold krijgt in Dance Department.
 
Vergeet niet om de sticker “Ik lach, want Evers Staat Op” op je auto te plakken en zo de komende maanden kans te maken op een flink geldbedrag. De sticker vind je binnenkort in Veronica Magazine en bij de verkooppunten van de krasloten. Kijk voor meer info op Radio538.nl.
 
Ook kun je je nog steeds opgeven voor de 538 Studentenkameractie. Kijk voor meer info hierover ook op Radio538.nl
 
Nadat we vorige maand al konden genieten van zangeres Wytske van Rapid Decompression, is het deze week de beurt aan ex-Steps Lisa Scott-Lee om op de cover van 538 Magazine te staan. Zondag was ze overigens nog te gast bij Martijn Kolkman. Daarnaast vind je in de nieuwe editie een interview met Roy Makaay en een nieuwe Evers & van Inkel. Lees ‘m snel op 538 Magazine.nl.
 
>> Superprijs
DVD spelers doen het blijkbaar goed als Superprijs, want ook deze donderdag maak je bij Jeroen Nieuwenhuize kans op een Home Cinema systeem. En om wat je moet gaan kijken hoef je je ook geen zorgen te maken, want 538 doet er ook nog 150 DVD’s bij.
 
>> De Schijven
Alarmschijf: Amy Studt – Misfit (nummer 8 in de Tipparade)
Dance Smash: Futureshock – On my mind
Meer info over de schijven vind je op Radio538.nl

>> De Top 40
Zoals gewoonlijk weer een overzicht van de bovenste regionen van de enige echte:
1 (21) Lumidee – Never Leave you
2 (1) Underdog Project & The Sunclub – Summer jam 2003 (ex-Alarmschijf/Dance Smash)
3 (2) Jim – This love is real
 
De Klapperrr van de week: Jewel met “Intuition” op nummer 15.
 
De complete lijst is te vinden op Top40.nl.

Heeft u ook 538 nieuws, E-mail de 538 reporters Cees van Koppen en Robin Schrama.