538 Report

Radio.nl heeft het laatste nieuws over 538 weer voor je op een rijtje gezet.
>> Pink week
Na de Sugababes, is nu voor Pink de eer om haar eigen week te hebben op 538. Op dinsdag 4 november presenteert zij haar nieuwe album “Try This” ergens in Europa. Kaartjes hiervoor zijn niet te koop, maar wel te winnen op 538.

Hoor jij deze week haar nieuwe single “Trouble” voorbij komen, bel dan snel met 538. Je maakt kans op een exclusief Pink pakket met daarin haar nieuwe album en vele andere Pink goodies, of een reis voor twee naar de Europese album launch van Pink. Ook op Radio538.nl maak je kans op een Pink pakket.

>> Evers Staat Update
Ondanks dat in Nederland de zon vaak ver te zoeken is, is Nederland wel toonaangevend op het gebied van zonne-energie. Tijdens de World Solar Challenge 2001 in Australië won Nederland met de speciaal ontworpen zonne-energie-auto “Nuna”.
Gisteren is het Nederlandse team opnieuw gestart met de “Nuna 2” om te proberen ook dit jaar de titel binnen te halen. Deze week volgt Edwin het Nederlandse team tijdens hun zware reis door het Australische land. Elke dag maak je kans op leuke prijzen en vrijdag maak je zelfs kans op een reis voor twee naar Australië. Kijk voor alle info op Eversstaatop.nl.
 
Ook vrijdag wordt er weer Live38 gespeeld bij Evers Staat Op. Dit keer brengt BZN de palingsound naar de Hilversumse 538-studio. Maar de komende weken komen er nog meer artiesten langs bij Edwin. Maandag de 27e is De Dijk te gast, de vrijdag daarop (31ste) komt Frank Boeijen Live38-en. De week daarop komt Sita langs.
 
>> Programm Update & Kort 538 Nieuws
Niels Hoogland was afgelopen week nog steeds vrij. Jens Timmermans nam zijn programma over.
Zo langzamerhand is het geen verassing meer, maar ook afgelopen week was van Inkel weer afwezig. Wat verrassender is, is wie 538 inzet om de uren over te nemen. Na enkel dagen Edwin Evers, kwam donderdag het moment dat ook hij niet kon. Vandaar dat 538 donderdag op de proppen kwam met een opmerkelijk duo: Wessel van Diepen en Dennis Ruyer. Tja en wie er maandag zit…
 
Afgelopen vrijdag kon je drie uur lang genieten van de Grandmix Disco Edition 2. Wil je meer weten over deze mix en hoe de playlist eruit ziet. Kijk dan op Liebrand.nl. Binnenkort is de mix ook op cd verkrijgbaar.
 
Dennis Ruyer is naast op 538 ook te horen als stem achter diverse commercials. Wil je weten welke, kijk dan op zijn nieuwe site Dennisruyer.nl.
 
Eigenlijk heeft het volgende nieuws niet helemaal met 538 te maken, maar voor een keertje moet het kunnen. Onze 538 Reporter Cees van Koppen had nog wat tijd over en is dus met z’n eigen weblog gestart. Je vind ‘m op Ceesvankoppen.web-log.nl.
 
>> De Schijven
Alarmschijf: Pink – Trouble
Dance Smash: T. Raumschmiere – Monstertruck driver
Meer info over de schijven vind je op Radio538.nl

>> De Top 40
Zoals gewoonlijk weer een overzicht van de bovenste regionen van de enige echte:
1 (1) Nena & Kim Wilde – Anyplace, anywhere, anytime
2 (2) Tiesto – Traffic (ex-Dance Smash)
3 (3) Black Eyed Peace – Where is the love (ex-Alarmschijf)
 
De Klapperrr van de week: de Sugababes met “Hole in the head” op nummer 22.

Heeft u ook 538 nieuws, E-mail de 538 reporters Cees van Koppen en Robin Schrama.

Gerelateerde berichten