Fox blijft Capital trouw

Neil Fox blijft de komende twee jaar bij Capital FM werken. Dit maakte de middagjock van het Londense station afgelopen week bekend, na diverse geruchten dat hij het station zou verlaten.

Fox zou zich gepasseerd gevoeld hebben nadat Capital FM bekend maakte dat niet hij, maar Johnny Vaughan de ochtendshow zou overnemen van Chris Tarrant. Volgens Fox is er niets waar van deze geruchten: “Ik ben zelfs bezig om nieuwe onderdelen te bedenken voor m’n show. Ik heb een uitstekende relatie met managing director Keith Pringle. Hij heeft enkele zeer positieve veranderingen doorgevoerd.”

Wel geeft Fox toe dat hij in eerste instantie erg teleurgesteld was dat hij niet de nieuwe ochtendjock wordt: “Maar wie zou dat niet zijn? Johnny is een uitstekende presentator, een goede vriend en een goede keus als opvolger.” Aldus Neil Fox.

Overigens was Fox afgelopen zondag niet te horen als presentator van de Hit40 UK. Zijn plek werd voor één keer ingenomen door Simon Hirst. Het was voor hem zijn eerste (bijna) landelijke debuut.

Hirst presenteert normaal, samen met Danny Oakes en JoJo Moorhouse, de ochtendshow op Galaxy 105 in Yorkshire. [R.S.]

Gerelateerde berichten