Zoek
Sluit dit zoekvak.

“Thank Rob It’s Friday” op Radio Veronica

Aanstaande vrijdag is Top DJ Rob van Someren weer te horen op Radio Veronica tussen 19.00 en 22.00 uur.met een nieuw radioprogramma: “Thank Rob It’s Friday”

Vanaf het moment dat definitief bekend werd dat Radio 538 DJ Jeroen van Inkel in de middagprogrammering terug zou komen bij Radio Veronica in plaats van de ochtend, bestond er nog veel onduidelijkheid over de toekomst van Rob van Someren binnen Veronica.

Op 30 december liet Van Someren al weten dat hij na zijn (overigens al eerder opgenomen) vakantie in 2004 ook bij Radio Veronica te horen zal zijn met een nieuw programma.

Omdat Jeroen van Inkel gezien wordt als een boegbeeld van Radio Veronica heeft Van Someren plaatst gemaakt voor Van Inkel. Van Someren zal in 2004 ook bij Veronica blijven. Het programma “Thank Rob It’s Friday” komt vanaf 9 januari op de vrijdagavond tussen 19.00 en 22.00 uur.

Hierdoor zal de hele vrijdagavond een nieuwe programmering krijgen. Met ingang van 9 januari zal ook Ben Liebrand van 22.00 tot 24.00 uur in het programma “In the Mix” terugkomen op Veronica waarin hij de beste dance tracks uit het verleden aan elkaar zal mixen.

Van Inkel staat overigens in de middag voor een aardige uitdaging. Van Someren scoorde in de laatste meeting (okt/nov) tussen 16.00 en 19.00 uur met “Somertijd” in marktaandeel met 4,6% ruim boven Radio Veronica’s gemiddelde van 4,2%. Bovendien zette Van Someren in deze meeting met een stijging van bijna een half procent marktaandeel, de hoogste stijging neer van alle stations in het tijdvak 16.00 tot 19.00 uur.[Radiowereld.NL]