Search
Close this search box.

Laatste uitzending Ruud de Wild op Radio 3FM

De populaire Radio 3FM DJ Ruud de Wild zal aanstaande vrijdag zijn laatste uitzending maken voor de publieke omroep BNN op Radio 3FM.

Na een vakantie van twee weken zal De Wild terug gaan naar de commerciële zender Radio 538 waar hij eerder ook vandaan kwam. De wild zal daar vanaf 14 juni een dagelijks middag programma maken tussen 16.00 en 19.00 uur.

De Wild krijgt versterking van twee sidekicks bij Radio 538, dit zijn ex-soapie Tamara Brinkman, bekend van ‘Onderweg naar Morgen’ en Jelte Van der Goot, zoon van RTL4-baas Leo Van der Goot. Radio538 benadrukt dat ze geen sidekicks worden, ze maken onderdeel uit van één team.

Tamara Brinkman is momenteel ook de stem van het kinderkanaal Nickelodeon en Jelte Van der Goot is nu nog de sidekick van DJ Dennis Ruyer op Radio 538. Door de komst van Ruud de Wild moet Dennis Ruyer plaats maken voor de popupaire dj. Dennis Ruyer zal voortaan in de ochtend een programma maken en ochtend dj Lindo Duvall zal terugkeren naar de nacht. [Radio.nl]