Zoek
Sluit dit zoekvak.

Oranjekoorts stijgt met nieuwe EK-liederen

Het duo Acda en de Munnik brengt binnenkort een EK-single uit met de toepasselijke titel ‘Het Is Stil Op Straat’. De single wordt ook gebruikt als de tune voor een radiospel dat het duo gaat presenteren bij de muziekzender Sky Radio.

Acda en de Munnik hadden de single al opgenomen en wij hadden het idee voor het EK-spel. Daarom zijn we een soort van samenwerkingsverband aangegaan,” verteld woordvoerder Machiel Hofman bij Sky Radio. 

Radio 538 DJ Edwin Evers en zanger Guus Meeuwis hebben een speciale EK-single uitgebracht ‘Waar moet ‘ie in? Daar moet ‘ie in!’ welke via de website van Radio538 te downloaden is. Aan het EK-nummer werken ook bekende voetbaltypetjes uit het ochtendprogramma ‘Evers Staat Op’ mee.

Ook bij Freek de Jonge heeft de oranjekoorts toegeslagen. Op de website van Ocobar staat vermeld dat Freek samen met het muziekcollectief Ocobar een speciale EK-single heeft opgenomen. Freek de Jonge die voor de gelegenheid Freak le Jeune heet, schreef en zingt het EK-lied op de melodie van ‘Daar komen de Schutters’. [Novum/Radio.NL]