Search
Close this search box.

Dance Department live vanaf het strand

Van Diepen’s Dance Department, het zaterdagavondprogramma van Radio 538, zal de komende twee weken live vanaf het strand komen. Net als vorig jaar kunnen luisteraars dan ook met de voeten in het zand en de ondergaande zon op de achtergrond genieten van deejays als Oliver Huntemann, Olav Basoski en Fedde le Grand.

Aanstaande zaterdag (22 juli) zal Dance Department vanuit Mango’s Beach Bar in Zandvoort gaan komen. In de Line-up staan Dennis Rockman, Chocolate Puma, Olav Basoski en Oliver Huntemann. Een week later (zaterdag 29 juli) zal Scheveningen aangedaan worden, waar de Beach Tour van Dance Department te vinden zal zijn in Whoosah. Hier zullen DJ Kross, 16 Bit Lolita’s, Loco Dice en Fedde le Grand voor de beste beats gaan zorgen. De toegang voor beide feesten is gratis.

Wie er niet bij kan zijn kan gewoon zijn of haar Radio op 538 zetten, want de ‘Beach Tour’ zal live op de radio worden uitgezonden.

Voor Wessel van Diepen is het aftellen naar zijn laatste uitzending op 538 inmiddels begonnen. Afgelopen zaterdag maakte de deejay plotseling bekend het station te gaan verlaten om zich meer op andere activiteiten te gaan richten. Van Diepen is sinds de oprichting van Radio 538 in 1992 werkzaam bij het station. [RS/Radio.NL]