Zoek
Sluit dit zoekvak.

‘Evers Staat Op’ tot en met 2018 te horen op Radio 538

Edwin Evers heeft zijn contract bij Radio 538 verlengd tot en met 2018. De deejay had een contract tot en met eind dit jaar maar dat is nu al openbroken. Door het nieuwe contract is ‘Evers Staat Op’, het best beluisterde ochtendprogramma op de Nederlandse radio, ook de komende jaren te horen op Radio 538.

'Evers Staat Op' tot en met 2018 te horen op Radio 538 Edwin Evers over zijn contractverlenging: ‘Fantastisch om mijn radioprogramma ook de komende jaren op Radio 538 te mogen maken met het Evers Staat Op-team.’

Programma Directeur Radio 538 Dave Minneboo: ‘Edwin Evers is veruit de meest succesvolle deejay van Nederland. We zijn superblij dat je tot en met 2018 bent verzekerd van een glimlach op je gezicht als je wakker wordt met de nummer 1 ochtendshow ‘Evers Staat Op’ op Radio 538’

Evers Staat Op
Sidekicks Niels en Rick en nieuwslezer Henk blijven in dienst van Edwin Evers.

Edwin Evers, de bekendste radio-deejay van Nederland, is van maandag tot en met zaterdag te horen bij Radio 538 in het radioprogramma ‘Evers Staat Op’ samen met Niels van Baarlen, Rick Romijn en nieuwslezer Henk Blok. Evers is sinds 2000 actief voor 538. Daarvoor was hij op de publieke zender 3FM te horen. [Radiowereld.NL]