Zoek
Sluit dit zoekvak.

Martijn Kolkman naar Yorin FM

Martijn Kolkman zal binnenkort voor het eerst te horen zijn op het Nieuwe Yorin FM. Kolkman zal daar een programma gaan presenteren van maandag tot en met vrijdag tussen 21:00 en 00:00 uur. Martijn Kolkman heeft drie weken geleden na ruim zes jaar afscheid genomen bij het commerciële radiostation Radio 538.

Kolkman begon op zijn dertiende bij de Lokale Omroep Velsen. Na drieëneenhalf jaar vertrok hij naar naar ZFM in Zandvoort en N44 FM in Wassenaar. Na ZFM heeft hij tweeëneenhalf jaar bij Streekradio Excellence in Heiloo gewerkt, waar hij in het weekend De Draaikolk en de LooLijst 30 presenteerde.

Toen Radio 538 in mei 1998 met een gepresenteerde nachtprogrammering begon, was Martijn één van de eerste jocks die in de nacht te horen was. In de loop van jaren presenteerde Martijn bij 538 programma’s als de 53N8, Greatest Hits en Super Sunday. Martijn was ook vaste vervanger voor Edwin Evers in het weekend. En daarnaast is Kolkman de afgelopen 3,5 jaar ook nog Assistant Music Director geweest bij Radio 538. Kolkman zal vanaf 1 september voor het eerst te horen zijn op het Nieuwe Yorin FM. [Radiowereld.NL]