Zoek
Sluit dit zoekvak.

Armin van Buuren, Afrojack en Hardwell in 538DJ Hotel tijdens ADE

Radio 538 en The College Hotel openen van woensdag 19 tot en met zaterdag 22 oktober het 538DJ Hotel. Tijdens het Amsterdam Dance Event zendt 538 vier dagen live uit vanuit de bar van het hotel. Armin van Buuren zal net als Afrojack en Hardwell een exclusief optreden geven in de club van het 538DJ Hotel.

Armin van Buuren, Afrojack en Hardwell in 538DJ Hotel tijdens ADE Het hotel ligt midden in Amsterdam, luisteraars krijgen ook de kans om er te overnachten.

De radio-uitzendingen vanuit de bar zijn vrij toegankelijk.

Naast de live-uitzendingen (16:00 – 00:00 uur) en de showcases, neemt Radio 538 het hotel vier dagen helemaal over. De 538 jocks, Coen en Sander, Dennis Ruyer, Frank Dane, Mark Labrand, Edwin Noorlander, Martijn Biemans en Ivo & Daniel gaan ook zelf aan de slag in het hotel.

Ze checken de gasten in, verzorgen de bediening en shaken de cocktails. Luisteraars van Radio 538 kunnen vanaf 10 oktober kaarten winnen voor de exclusieve optredens en een overnachting in het hotel.

Om de spanning erin te houden wordt binnenkort nog een naam van een DJ bekendgemaakt die een exclusief optreden geeft in de club van het 538DJ Hotel / The College Hotel in Amsterdam. [Radiowereld.NL]