Search
Close this search box.

Mystery Land live op ID&T

Het openlucht dansfestival Mystery Land zal dit jaar op zaterdag 21 augustus plaatsvinden op het voormalige Floriade terrein in de Haarlemmermeer. De gemeente Haarlemmermeer heeft de organisatie laten weten dat men ook de aankomende jaren gebruik mag maken van deze lokatie voor het festival.

Door de omvang van het terrein heeft het festival de mogelijkheid flink uit te breiden. Dit jaar zullen er meer podia, tenten, acts en artiesten zijn dan de voorgaande jaren. Op deze manier wil Mystery Land zijn positie als grootste dansfestival behouden. Ook is het de bedoeling dat het aantal bezoekers van 40 duizend vorig jaar naar 50 duizend stijgt.

Op 21 augustus treden tal van artiesten en dj’s op op verschillende podia op het festivalterrein. Onder andere zullen te zien zijn Tiësto, Junkie XL, 100% Isis, Johan Gielen en Quasar. Ook zal de parade van kunstenaars weer over het terrein trekken en zal de Amsterdamse kunstenaar Dadara optreden. ID&T Radio zendt het dansfestival live uit. [Radiowereld.NL]