Burgemeester Utrecht geeft startschot op 3FM

De burgemeester van Utrecht, mevrouw A.H. Brouwer-Korf zal maandag (20 december) om 9.00 het officiële startschot geven voor 3FM Serious Request. Deze kerstactie van Radio 3FM en het Nederlandse Rode Kruis, komt van maandag 20 t/m vrijdag 24 december live vanaf het Neude in het centrum van Utrecht.

Vanuit een speciale Radio 3FM studio (De Kas) verzorgen Giel Beelen, Claudia de Breij en Wouter van der Goes 5 dagen lang 24-uur per dag alle radio-uitzendingen van Radio 3FM. Doel is zoveel mogelijk geld op te halen voor een noodhospitaal in Darfur, Soedan. Bezoekers van het Neude kunnen de DJ’s aan het werk zien want De Kas is voor een groot deel van glas gemaakt.

De uitzendingen van 3FM Serious Request starten maandag 20 december om 6.00 uur. Vanaf 9.00 uur mogen Giel, Claudia en Wout De Kas op de Neude niet meer verlaten. Tot het einde van de actie op vrijdag 24 december om 17.00 uur werken en wonen zij op de Neude.  De belevenissen van Giel, Claudia en Wout zijn tijdens de actie 24 uur per dag te beluisteren op 3FM en te zien via webcams op 3FM.nl en televisie.

Meedoen
Luisteraars kunnen tegen betaling verzoekplaatjes aanvragen. Maar ook kunnen ze bieden op gesigneerde goodies, huiskamerconcerten en speciale workshops. In het land organiseert Radio 3FM speciale acties en bedrijven kunnen bieden op de titel Bedrijf van het Jaar. Alles met als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor Darfur. Meedoen kan via Internet, telefoon (0909-1336, € 0,25 p.m.), SMS en via één van de vele speciale machtigingskaarten die door Nederland worden verspreid.

Op vrijdag 24 december om 16.30 uur zal Radio 3FM een cheque overhandiging aan Rode Kruis. Om 17.00 uur eindigt van de 3FM actie. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten