‘In Holland Staat een Huis’ herstelt ravage

Endemol, de producent van het populaire RTL4-programma ‘In Holland staat een huis’, heeft in het afgelopen weekeinde een huis hersteld dat door een metamorfose compleet was geruïneerd. Dat meldt De Gooi- en Eemlander dinsdag. “Ik kwam onze woonkamer binnen en was compleet in shock”, zegt Marion Bloemendal, die haar huis door kunstenaar Lino Koster had laten herinrichten. “Twee dagen liep hij hier stoned en dronken rond”, vertelt de verbijsterde kandidaat. “Het was een bordeel, een graftombe”, voegt haar man daaraan toe.

Bijna anderhalf miljoen kijkers hebben vorige week kunnen zien dat het hele huis was paars geverfd. Een aannemer heeft het afgelopen weekeinde, op kosten van Endemol, de boel zo goed als mogelijk hersteld. Endemol liet weten dat dit in zes jaar de ‘ergste metamorfose’ was. In het televisieprogramma, gepresenteerd door Martijn Krabbé, geven mensen huizen van elkaar een metamorfose. [Novum/Radio.NL]

Gerelateerde berichten