NoordzeeFM plaatst grootste kerstboom

Noordzee FM, het music & entertainment station in Nederland, plaatst dit jaar de grootste kerstboom van Amsterdam op de Dam. De 20 meter hoge boom wordt in de nacht van 7 op 8 december de hoofdstad ingereden. Op donderdag 9 december om 17.00 uur zullen de 1007 lampjes in de boom, afkomstig uit de Ardennen, ontstoken worden en tot en met 26 december op de Dam branden.

Door middel van speciaal transport wordt de kerstboom op 7 december onder politiebegeleiding naar Amsterdam gereden. Op 9 december zal Erik de Zwart, algemeen directeur van Noordzee FM, de kerstboom samen met diverse entertainers en deskundigen van Noordzee officieel ontsteken. Ook zullen er leden van de Amsterdamse gemeenteraad aanwezig zijn bij dit feestelijke moment.

NoordzeeFM acties
Noordzee FM organiseert nog meer opvallende kerstgerelateerde acties. Zo worden er in de nacht van 8 op 9 december enorme kerstballen opgehangen op opvallende plekken in Amsterdam. Door deze ballen op 9 december om 17.00 uur bij de kerstboom op de Dam te brengen, kan men een 6-daagse kerstreis naar Berlijn, Parijs of Boedapest winnen. Iedereen die tussen 9 en 26 december het Noordzee kerstspektakel op de Dam bezoekt, maakt tevens kans op een reis naar New York. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten