Zoek
Sluit dit zoekvak.

Sky Radio tijdens Kerst meeste luisteraars

Sky Radio heeft in de doelgroep 20-49 zowel op Eerste als Tweede Kerstdag de meeste luisteraars aan zich weten te binden. Ongeveer 2,6 miljoen (37%) Nederlanders hebben naar de non stop-kersthits op geluisterd.

Radio Veronica staat tijdens deze feestdagen op een tweede plaats met 15,6%, gevolgd door Radio 2 (12,7%). Radio 3FM had 11,6% en Radio 538 11,4%. Dit blijkt uit een online onderzoek dat is uitgevoerd door RadioCall (onderdeel van onderzoeksbureau Intomart GfK) in opdracht van Sky Radio.

Carlo de Boer: “Sky Radio 101 FM is ieder jaar weer hét station voor non stop-kerstmuziek. Geen enkel ander radiostation weet de sfeer van deze dagen zo goed door de speakers te laten klinken als het station met de non stop hits. Niet alleen tijdens het kerstontbijt, maar ook tijdens het kerstdiner hebben dit jaar weer ongelofelijk veel Nederlanders op ons station afgestemd”. [Radiowereld.NL]