Search
Close this search box.

538 Directeur gaat terug naar de werkvloer [Update]

Radio 538 directeur Jan-Willem Brüggenwirth is aanstaande maandag (14 maart) te zien in het tv-programma “Terug op de werkvloer”. Tijdens de 8e aflevering van deze serie zal de 538 directeur te zien zijn als, runner, deejay, side-kick in het radioprogramma van Edwin Evers en als hulpje van kantinejuffrouw Gonnie.

Jan-Willem Brüggenwirth begon op 1 januari 2004 als directeur bij Radio 538. Hij volgde hiermee Erik de Zwart op. Voor dat Brüggenwirth in de radiowereld terecht kwam, was hij succesvol werkzaam in de reclame. Zo gaf hij onder meer leiding aan Strating Promotion en Brüggenwirth, Maas en Boswinkel en werd hij later CEO bij de Nederlandse tak van reclamebureau Saatchi & Saatchi.

“Terug op de werkvloer” is een 13-delige serie programma’s waarin dertien topmanagers Terug op de werkvloer zijn. Het blijft boeiend: directeuren en bestuursvoorzitters ploeterend op hun eigen werkvloer. Afgedaald van de hoogste regionen maken zij mee wat de consequenties zijn van hun eigen beslissingen. Inmiddels is ‘Terug op de werkvloer’ alweer toe aan de vierde serie.

De 8e aflevering met de titel “Mannetje van de radio” zal maandag 14 maart worden uitgezonden tussen 20.25 en 20.55 uur bij de RVU op Nederland 3. [R.S./Radio.NL]

Gerelateerde berichten