Search
Close this search box.

538 Report: Win een leven lang gratis op vakantie

Deze week staat ‘Evers Staat Op’ helemaal in het teken van vakantie, want elke dag geeft Edwin een vakantiereis weg. Hoor je bij Evers een plaat over vakantie voor bij komen, bel dan snel met Radio 538. Je maakt dan namelijk kans op een vakantie naar Limburg, het IJsselmeer, de Belgische Ardennen, Toscane of de Spaanse Costa Brava.

Vrijdag gaat de hoofdprijs er uit: je hele leven lang gratis op vakantie. Je hoeft je dus nooit meer zorgen te maken waar je elke zomer naar toe wilt, want met deze prijs is er elke zomer een plekje voor jou gereserveerd. Kijk voor meer info en de voorwaarden op Radio538.nl.

Win een jaar lang gratis bellen
Mocht je niet van vakantie houden (wat we ons niet voor kunnen stellen), maar wel verslaafd zijn aan telefoneren, luister dan deze week naar de avondshow van Barry Paf. Hoor jij bij Barry een ringtone voorbij komen en weet jij welke plaat dat is, bel dan snel met 538.

Je maakt dan kans op een nieuwe mobiele telefoon, daarnaast stort 538 ook nog 250 Euro op een nieuw te openen bankrekening.

Donderdag gaat de hoofdprijs er uit: een jaar lang gratis bellen met je nieuwe telefoon. Het enige wat je daar voor hoeft te doen, is zo goed mogelijk Barry’s ringtone nadoen. Doe jij dat als beste, dan is de prijs voor jou. Kijk voor meer info op Radio538.nl.

Moviematch / Superprijs
Zoals je gewend bent geeft Jeroen Nieuwenhuize elke donderdagmiddag de 538 Superprijs weg. Deze week staat deze Superprijs geheel in het teken van Oscarwinnaar “Milion Dollar Baby”, want je maakt kans op een reis naar Hollywood. Je verblijft daarbij, samen met partner, vriend of collega, drie nachten in een lux drie sterren hotel in Los Angeles.

Sinds enkele weken speelt Jeroen Nieuwenhuize ’s middags het spelletje Moviematch. Jeroen laat elke dag een filmfragment horen waaruit een woord is weg gepiept. Weet jij het woord te raden, dan win je een “Milion Dollar Baby” filmpakket.

Programm Update & Kort 538 Nieuws
– Jens Timmermans geniet van een welverdiende vakantie, daarom wordt Greatest Hits overgenomen door Tim Klijn. Niels Hoogland deed het met Froukje tijdens de eerste “D’r uit” op zondagochtend.

– De eerste Live38 on Tour van 2005 is alweer voorbij en de tweede staat alweer voor de deur. Op 22 april trekt de Live38 karavaan namelijk naar Arnhem. Binnenkort maak je kans op kaartjes op Radio 538 en wordt ook de line-up bekend gemaakt.

– Vanmiddag (maandag) zijn de Lama’s te gast bij Ruud de Wild.

– Steeds meer 538 jocks openen op internet hun eigen weblog /internetsite. Inmiddels is ook Jens Timmermans op het internet te vinden met een voorlopige site. Deze is te vinden op Jenstimmermans.nl.

De Schijven
Alarmschijf: Mario – Let me love you
Dance Smash: Cabin Crew – Star to fall
Meer info over de schijven vind je op Radio538.nl

De Top 40
Zoals gewoonlijk weer een overzicht van de bovenste regionen van de enige echte hitlijst van Nederland:
1 (1) Schnappi – Das kleine krokodil
2 (3) Schnappi – De kleine krokodil
3 (2) Jennifer Lopez – Get right

De Klapperrr van de week: Chipz met “One, Two, Three” op 16.

Heeft u ook 538 nieuws, E-mail de 538 reporters Cees van Koppen en Robin Schrama.