Search
Close this search box.

Overleg SBS en VRT over Desperate Housewives

SBS (SBS6, Net5 en Veronica) voert overleg met de Vlaamse televisiezender Eén over het uitzenden van de serie Desperate Housewives. De in Nederland te ontvangen Vlaamse zender begon eerder met de uitzendingen dan Net5, terwijl SBS de exclusieve uitzendrechten voor de populaire Amerikaanse serie in Nederland heeft verworven.

Het Nederlandse televisieconcern heeft de Vlaamse collega’s van de VRT onlangs een brief gestuurd, waarin stond dat SBS “ongelukkig” is met de situatie. “De VRT kan zich ons probleem voorstellen, dus we zoeken samen naar een oplossing”, laat een SBS-woordvoerder woensdag weten. “Het vervormen van de Vlaamse uitzendingen in Nederland is één van de mogelijkheden waarnaar wordt gekeken.” [Telegraaf/Radio.NL]