Search
Close this search box.

SlamFM deejay Mental Theo wordt tv-presentator

Mental Theo, ook wel bekend als Theo Nabuurs, deejay van het landelijke commerciële radiostation Slam FM gaat vanaf vandaag (19 maart) een nieuw tv programma presenteren op SBS6. Mental Theo zal de keuring van motoren op zich nemen samen met side-kick Bart Verhoeven (bekend van het eerste seizoen Motor-Xperience). Het nieuwe motorprogramma gaat Motorxperience heten.

Mental Theo: “Ja, ze kwamen erachter dat ik al vanaf mijn achttiende mijn motorrijbewijs heb. Ze vroegen of ik het leuk vond om een motorprogramma te gaan doen.” Theo gaat dus geen deskundige, technische adviezen geven over de motoren. “Nee, zeker niet. Daarvoor heb ik allemaal experts om me heen. Zij gaan me vertellen hoe het allemaal precies werkt. We gaan heel veel leuke dingen doen. We gaan naar beurzen en naar evenementen. Het wordt een fris en vrolijk motorprogramma.”

‘MotorXperience’ is 10 weken lang op zaterdag van 17.00 tot 17.30 uur te zien bij SBS 6. De herhaling is elke woensdag van 23.50 tot 00.20 uur. [Radiowereld.NL]