Slam experimenteert met nieuwe late avondshow

Slam experimenteert met een nieuwe late avondshow. Sinds maandag zijn Jarno van der Wielen, Julia van Reyendam en Marijn Oosterveen tussen 22 uur en middernacht op de landelijke radiozender te horen. Voorheen was gedurende deze uren non-stop muziek te horen.

Foto: video still Instagram

We houden bij Slam van experimenteren”, zo laat een woordvoerster van Slam weten aan RadioWereld.NL. “Dat doen we ook met nieuwe talenten. We gaan dat komende maanden vaker doen zowel online als on-air. Dat zie je dus nu al terug. Aankomende weken experimenteren we van maandag tot en met donderdag met Jarno van der Wielen, die samen met Julia van Reyendam en Marijn Oosterveen te horen is.”

Van der Wielen is sinds 2019 werkzaam bij Slam. Eerst alleen als producer van het zaterdagavondprogramma ‘The Boom Room’, maar sinds september 2020 is hij ook als deejay te horen op de zender. Zo presenteert Van der Wielen programma’s in het weekend en is hij vaste vervanger van Daniël Lippens bij het ‘Avond Circus’ tussen 19 en 22 uur.

Voordat Van der Wielen aan de slag ging bij Slam was hij onder meer deejay bij de lokale radiozenders Glow FM in Eindhoven en MFM in Oss. Ook volgde hij het Q-College. Begin dit jaar was Van der Wielen genomineerd voor de Marconi Award voor aanstormend talent.

Van Reyendam is al enige tijd te horen als deejay bij Wild FM in Noord-Holland. Oosterveen is al enige tijd werkzaam als producer bij Slam. [RadioWereld.NL]