Search
Close this search box.

‘United Langs de Lijn’ op Radio 1

Het publieke radioprogramma ‘BNN United’ op Radio 1 gaat eenmalig een samenwerking aan met de collega’s van het NOS-programma ‘Langs de Lijn’. Donderdag (3 maart) is tussen 21.00 uur en 23.00 uur op Radio 1 het programma ‘United Langs de Lijn’ te horen. Deze gezamenlijke uitzending brengt een mix tussen (jongeren) nieuws en sport. In de speciale uitzending wordt live verslag gedaan van twee bekerwedstrijden. Om 19.45 uur geeft Ron de Rijk commentaar bij de wedstrijd PSV -Top Oss en om 20.45 uur start de wedstrijd Feyenoord – NAC Breda.

Winnaar van het BNN-programma ‘Komt dat Schot’ Floris Geerts schuift ook aan bij om verslag te doen van deze wedstrijd. Verder in ‘United Langs de Lijn’ een live verslag van het Festival of Fun Laughing Matters in Enschede, waar onder andere de Lama’s en Rooyackers, Kamps & Kamps optreden.

In de studio geven Maxim Hartman en Barbara Barend  commentaar op de wedstrijden en de onderwerpen die de revue passeren. Rapper MC Kimo rapt op eigen wijze de samenvattingen van die wedstrijden. Daarnaast komen in het sportnieuws andere sporten aan de orde. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten