538 Report: Win Kaarten voor Tiësto’s Space Mountain

In April 2005 lanceert Disneyland Resort Paris de attractie Space Mountain: Mission 2. Ruimtereizigers worden tijdens hun nieuwe missie naar de verste uithoeken van het universum geschoten en gaan verder dan de mensheid ooit geweest is. Op 16 april 2005 voert de beste DJ van de Wereld, Tiësto, op spectaculaire wijze zijn eigen Space Mountain 2 missie uit: hij geeft een exclusief concert in het Walt Disney Studios Park in Disneyland Resort Paris.

Tijdens dit concert draait hij niet alleen zijn eigen Space Mountain 2 mix, maar ook een selectie van zijn andere werk. Tiësto’s Space Mountain 2 Concert combineert het beste van de Magic van Disney en de Magik Muzik van Tiësto. Als het Walt Disney Studios Park op zaterdag 16 april sluit voor de gewone bezoekers, opent ze haar poorten weer voor Tiësto fans uit heel Europa.

Kaarten voor dit éénmalige en unieke concert zijn niet meer te koop, maar wel te winnen…bij 538 natuurlijk. Hoor jij deze week een plaat van Tiësto voorbij komen, bel dan snel met 538 en wie weet bij jij er alsnog bij. Je maakt namelijk kans op de allerlaatste kaarten, inclusief reis naar Parijs, twee dagen entree tot de beide Disney Parken in Disneyland Resort Paris, een hotelovernachting in een Disney Hotel en toegang tot de exclusieve VIP-afterparty. Daarnaast ontvang je een gesigneerd exemplaar van Tiësto’s nieuwe album “In Search of Sunrise 4”. Kijk voor alle info op Radio538.nl

– Voetballerij bij Evers
Het begint momenteel al een beetje vaste prik te worden dat je kaartjes voor een belangrijke voetbalwedstrijd kan winnen bij Evers. Daarom ook deze week weer nieuwe kansen. Je maakt deze week bij Evers Staat Op namelijk kans op kaartjes voor de finale van de Amstel Cup op 29 mei en kans op een geheel verzorgde reis naar de finale van de Champions League op 25 mei in Istanbul.

Mocht je net buiten de spreekwoordelijke boot vallen, dan heeft Edwin ook nog een leuke troostprijs weg te geven: een beauty arrangement in Scheveningen.

– MiddenInDeNachtRick
Vanaf vannacht zal de nacht van 538 nooit meer hetzelfde zijn. Om middernacht zal Rick Van Velthuysen de studio van 538 betreden om nachtbrakend Nederland drie uur lang bezig houden. Volgens Rick zelf zal zijn show “pure persoonlijke radio voor de méér wakkere types” worden met veel lachwekkende situaties, interactie met luisteraars, persiflages en een licht erotisch tintje.

Om dit alles voor elkaar te krijgen, krijgt Rick o.a. hulp van een oude bekende. Niemand minder dan Erik-Jan Rosendahl keert namelijk weer terug naar 538. De vaste 538 luisteraar van voor 2000 zal hem vast nog wel kennen. Erik-Jan was bijvoorbeeld tijdens Middagrick te horen als Erik-Jan Hilterman (de boze zoon van G.B.J.) met zijn “Toestand in de wereld” (Rickieeeeee, hoest?). Daarnaast was Erik-Jan vaste side-kick van het toenmalige ochtendprogramma “The Morning J.E.M. (later Morning JAM). Hier stond hij vooral bekend om zijn vele typetjes die hij wist neet te zetten, waaronder Chopper Bob, de Rijmridder, de Groetenman, Stenley Mes en Bert en Ernie. Later was Erik-Jan nog een tijdje te horen als side-kick van Bart van Leeuwen op Radio Nationaal. Na vijf jaar keert Erik-Jan dus weer terug op het oude nest.

Rick van Velthuysen was in 2000 al een jaar lang in de nacht te horen op 538.

Lindo Duvall, die tot voorkort in de nacht zat, gaat Greatest Hits voor zijn rekening nemen. Jens Timmermans, die weer inviel voor Dennis Ruyer bij Greatest Hits, zal zich weer op zijn weekendprogramma’s gaan richten. Dennis Ruyer zelf is al enkele maanden afwezig vanwege een burn-out. Wanneer hij terug zal keren op 538 is nog niet bekend.

– Superprijs/Moviematch
Aanstaande donderdag maak je bij Jeroen Nieuwenhuize kans op een reis naar Canada. Als winnaar verblijf je vier nachten in een schitterend vier sterren hotel, midden in de stad. Deze vier dagen mag je overigens geheel zelf invullen.

Natuurlijk maak je ook op maandag, dinsdag en woensdag kans op prijzen bij Jeroen, want dan speelt hij het spelletje Moviematch. Jeroen laat weer een filmfragment horen waaruit een woord is weggepiept. Weet jij welk woord dat is dan maak je kans op een exclusief White Noise filmpakket.

– Juize FM start reclamecampagne
Juize FM, het hiphop en R&B zusje van 538, start vandaag een uitgebreide reclamecampagne om de bekendheid van Juize FM te vergroten. Om de doelgroep heel specifiek te bereiken zijn in Gouda schoolboards geplaatst en in Amstelveen worden diverse basketbalveldjes voorzien van grote Juize FM ballboards. Amstelveen en heel Noord-Holland worden volgehangen met Juize FM-posters en driehoeksborden. Daarnaast zal de speciale Juize FM tv-commercial te zien zijn op MTV, TMF en The Box.

– Programm Update & Kort 538 Nieuws
Ruud de Wild heeft twee weekjes vakantie, daarom zal RuuddeWild.nl overgenomen worden door Lindo Duvall.

Edwin Evers was afgelopen dinsdag en woensdag vrij. Hij werd vervangen door Tim Klijn.

Niels Hoogland was afgelopen week ziek. Hij werd vervangen door Menno de Boer en Lindo Duvall (vrijdag).

Komende vrijdag komt Nol Havens (VOF de Kunst) Live38 spelen bij Evers. 22 April komt Brace langs.

Ook deze week kun je nog gewoon meedoen met de droomzendingen actie van Greatest Hits. Alle info vind je op Radio538.nl.

– De Schijven
Alarmschijf: Kane – Something to say
Dance Smash: Ethan – In my heart
Meer info over de schijven vind je op Radio538.nl

– De Top 40
Zoals gewoonlijk weer een overzicht van de bovenste regionen van de enige echte hitlijst van Nederland:
1 (23) Mario – Let me love you
2 (1) Chipz – One, two, three
3 (2) Anouk – Lost

De Klapperrr van de week: Jan Smit met “Vrienden voor het leven” op 23.

Heeft u ook 538 nieuws, E-mail de 538 reporters Cees van Koppen en Robin Schrama.

Gerelateerde berichten