Search
Close this search box.

Albumprimeur DJ Tiësto in Dance Department op Radio 538

Radio 538 zal komende zaterdag als eerste station het nieuwe album van DJ Tiësto laten horen. Tijdens Dance Department zal zijn nieuwe album “In Search of Sunrise: Latin America” officieel in première gaan.

Dance Department zal zaterdagavond speciaal omgedoopt worden tot “Tiësto Department”, want naast het albumprimeur zal ook zijn 3-uur durende magische set tijdens de opening van Space Mountain 2 in Disneyland Resort Paris te horen zijn. Ook maken luisteraars kans een Tiesto pakket met daarin onder andere het nieuwe album en kaarten voor de releaseparty op 29 april in de Heineken Music Hall en een meet & greet met de nummer 1 DJ van de wereld.

Vanaf 20 uur zal Wessel van Diepen de luisteraars van Dance Department alvast opwarmen met de beste hits van Tiësto. Vanaf 20.30 uur zal zijn nieuwe album te horen zijn. Tussen 21 en 0 uur zal zal zijn magische set vanuit Parijs worden uitgezonden. [R.S./Radio.NL]