Search
Close this search box.

Charly Luske maakt debuut als presentator

Charly Luske presenteert het nieuwe Veronica programma ‘Het 5de Element’. Hiermee maakt de zanger en acteur zijn debuut als presentator. In het spelprogramma gaan elke week zes koppels de strijd aan met de vier basis elementen aarde, water, lucht en vuur. Deze elementen zijn verwerkt in fysiek en mentaal inspannende opdrachten.

De twee koppels die hier het beste doorheen komen nemen het uiteindelijk tegen het vijfde element op, het menselijk brein. Charly is ‘erg enthousiast’ over zijn nieuwe rol als presentator.”Het is altijd goed om je horizon te verbreden, het presenteren is voor mij een nieuwe uitdaging waar ik erg veel zin in heb”. Veronica is ‘erg blij’ met de komst van Luske. Volgens de zender past hij ‘perfect bij de zender en is hij een uitstekende aanvulling op het team’.

De 26-jarige Luske kreeg in 2000 bekendheid door zijn hoofdrol in de musical ‘Boyband’ Hierin speelde ook zijn huidige partner actrice Tanja Jess een rol. Luske speelde de laatste jaren rollen in de tv-series ‘Costa’ en ‘Meiden van de Wit’. Het 5de Element is vanaf 4 april, iedere maandag bij Veronica te zien. [Novum/Radio.NL]

Gerelateerde berichten