Search
Close this search box.

Yorin FM Update: Win kaarten voor Queen

Deze week is het Koniginneweek op Yorin FM. De reden daarvan is dat de legendarische groep Queen op 26 april aanstaande in Ahoy’ Rotterdam staat met Paul Rodgers in plaats van de overleden Freddie Mercury. Om kans te maken op een geweldig prijzenpakket met daarin kaartjes voor het uitverkochte concert, de Greatest Hits cd’s II en III en de dvd Queen On Fire is het natuurlijk verstandig om naar Yorin FM te luisteren.

Om te winnen, moet je een spelletje spelen met Beatrix. Je krijgt een uitspraak te horen, maar één woord is weggepiept. Maar welk woord hoor er te staan? Sms dat woord naar 3131 en wie weet is het overweldigende prijzenpakket voor jou. Ook op de pagina Acties is het prijzenpakket te winnen. Om naar de pagina Acties te gaan, klik onderaan dit artikel op de link.

Stenders Vroeg 5 jaar
Vorige week vrijdag was het programma ‘Evers Staat Op’ precies vijf jaar lang te horen op Radio 538. Margreet van Gils, sidekick van Rob Stenders, kwam toen tot de conclusie dat het ook vijf jaar geleden moest zijn dat Rob Stenders naar de ochtend ging. Stenders vulde namelijk het gat dat Edwin Evers achterliet op. De show begon op Radio 3FM, maar sinds 14 juni 2004 is de show te horen op Yorin FM. Rond het jubileum van het programma worden geen extra festiviteiten georganiseerd.

Wel veel aandacht was er voor de veertigste verjaardag van Rob Stenders, afgelopen maandag. Hij kreeg in de uitzending vele cadeaus van zijn teamleden, zoals een digitale camera. Ook zijn vriendin Margje Teeuwen bleek de verjaardag van Rob niet vergeten te zijn. Ze trakteerde Rob samen met Fred op een tocht met een vliegtuigje, waar Rob zelf achter het stuur plaats mocht nemen. Ook kreeg hij een nieuwe thuisstudio, waar vandaan onder andere uitzendingen van KX Radio moeten komen. Binnenkort is er op Radio.NL een interview met Rob Stenders te lezen.

Win een reis met de Trans Siberië Express
Dit weekend is een reis met de Trans Siberië Express te winnen op Yorin FM. De actie is te horen naar aanleiding van het nieuwe Xbox-spel ‘Jade Empire’. Te winnen is een reis van zeventien dagen waarin je met een trein van het Russische Moskou naar de Chinese hoofdstad Peking reist. Je komt ook door Mongolië, waar je een tijdje op het platteland vertoeft. De reis werd tijdens de Droomreizenactie aangeraden door Floortje Dessing. Ze beschreef de ongekende schoonheid van het nog intact gebleven oude landschap van Mongolië.

Special: Fansites (deel 1)
De Yorin FM Update van Radio.NL heeft de komende weken een vast onderdeel, namelijk een special over fansites. Op internet zijn namelijk heel wat fansites over programma’s en dj’s van Yorin FM te vinden. De beurt is deze week aan: Robertjensenfan.nl

Op de eerste pagina van de site is het laatste nieuws over Robert Jensen en zijn shows te vinden. Ook is er een poll te vinden en de leukste fragmenten uit het archief. In het onderdeel ‘TV’ zijn de gasten van de shows van de afgelopen seizoenen na te lezen. Van het huidige seizoen zijn ook foto’s en video’s beschikbaar. In het onderdeel ‘Radio’ zijn fragmenten van de imitaties te horen. Op de site zijn voor de rest nog downloads (waaronder wallpapers), foto’s, een gastenboek en een forum te vinden. Natuurlijk kan een biografie van de persoon waar de site om draait, Robert Jensen, niet ontbreken.

Yorin FM Chart
Dit zijn deze week de 10 best verkochte platen van Nederland:

01. (01) Guus Meeuwis / Geef Mij Je Angst
02. (06) Ali B ft. Yes-R & Brace / Leipe Mocro Flavour [Remix]
03. (03) 50 Cent / Candy Shop
04. (04) DJ Norman vs. Darkraver / Komt Tie Dan He
05. (02) Mario / Let Me Love You
06. (05) Will Smith / Switch
07. (11) Brace / Vraag Jezelf Eens Af
08. (08) Elize / Automatic
09. (12) Mariah Carey / It’s Like That
10. (10) Anouk / Lost

De Yorin FM Chart is elke zaterdag tussen 15 en 18 uur te horen op Yorin FM, gepresenteerd door Mark Labrand.

Heeft u ook nieuws over Yorin FM, e-mail Yorin FM reporter Joost Strootman.