De Mystery Guest van LIVE38 is bekend!

Als klap op de vuurpijl treedt de populaire Nederlandse rockster Anouk live op in de Jaarbeurs Utrecht. Naast Kane, Bløf, K’s Choice, Van Dik Hout en Marco Borsato zal zij het podium van LIVE38 op 8 december betreden en een spetterend miniconcert verzorgen.

Na een lange afwezigheid, onder andere door 3 maanden gedwongen rust, zal Anouk op 8 december voor het eerst weer op het podium verschijnen, speciaal voor LIVE38! Direct na het optreden vertrekt de met meerdere Edison-, Hitkrant en TMF-awards bekroonde rocksensatie naar Amerika om aan nieuwe nummers te werken voor haar nieuwe CD. Na terugkomst zal Anouk vanaf medio februari 2001 op tournee gaan in Nederland en België.

Radio 538 viert op 8 december haar 8-jarige bestaan met LIVE38 in de Jaarbeurs Utrecht. Dit concert staat in het teken van live optredens door topartiesten met enkele verassende combinaties. De presentatie is in handen van de deejays van Radio 538. Het idee voor LIVE38 is spontaan ontstaan in de populaire ochtendshow “Evers staat op” van Radio 538-deejay Edwin Evers.

Kaarten voor dit concert zijn verkrijgbaar bij de bekende verkooppunten. Radio 538 zal LIVE38 live uitzenden. Daarnaast maakt TMF opnames van LIVE38 die op 15 december worden uitgezonden.

Radio 538
Radio 538 is in heel Nederland via de kabel te ontvangen en in de ether op de volgende frequenties: Zeeland/ Randstad en ver daar buiten: 101.2 FM, Rotterdam/ Den Haag/ Eindhoven/ Arnhem/ Nijmegen/ Utrecht en omgeving: 101.5 FM, Groningen: 89.0 FM, Friesland/ Den Helder: 93.2 FM, Zwolle en omgeving: 93.6 FM. Meer informatie is te vinden op de internetsite www.radio538.nl.