Search
Close this search box.

Yorin FM Update: Win reizen naar CSI-steden

De best bekeken Amerikaanse televisieserie in Nederland viert feest, want het forensisch onderzoeksteam onder leiding van Gil Grissom (gespeeld door William Petersen) is namelijk aan de honderdste aflevering toe.

De serie wordt uitgezonden in 177 landen en is één van de populairste series ter wereld. Iedere aflevering moet er een zaak worden opgelost in Las Vegas: moord, brand of verkrachting, niets is te gek. Aan de hand van DNA-sporen, vingerafdrukken en (resten van) het lijk probeert het team het mysterie op te lossen. Maandag 25 april om 21:30 uur is de honderdste CSI-aflevering te zien op RTL 4.

Om dit te vieren maak je volgende week kans op geweldige prijzen: dvd-boxen van de serie, moorddiners (een avondje lekker eten en ondertussen een moord oplossen) of complete reizen naar New York, Miami of Las Vegas. Maandag is er een reis naar Miami te winnen, dinsdag naar New York, woensdag naar Las Vegas en donderdag ook weer naar Miami. Maar dat is nog niet alles. Aan het eind van de week is er ook een superprijs te winnen: een vliegreis naar Miami, je blijft daar een paar dagen, dan vlieg je door naar Los Angeles en om het af te maken breng je ook nog een bezoek aan New York. En heb jij de superprijs gewonnen, dan staat er bij je thuiskomst ook nog een gloednieuwe auto op je te wachten.

Win de laatste kaarten voor Moby
Laatst is het nieuwe album van Moby, genaamd Hotel, verschenen. En naast het nieuwe album komt er ook een ‘Hotel Tour’, waarbij Moby ook Nederland aandoet. Op 22 mei treedt hij op in de Heineken Music Hall in Amsterdam. De laatste kaarten en het nieuwe album Hotel win je volgende week bij de uitzending van Timur. En dat is niet alles, na het concert ga je namelijk slapen in een luxe suite in het Amstel Hotel. Luister dus volgende week naar Open Radio met Timur Perlin op Yorin FM en maak kans op deze geweldige prijzen.

Win een reis met de Trans Siberië Express
Vandaag is een reis met de Trans Siberië Express te winnen op Yorin FM. De actie is te horen naar aanleiding van het nieuwe Xbox-spel ‘Jade Empire’. Te winnen is een reis van zeventien dagen waarin je met een trein van het Russische Moskou naar de Chinese hoofdstad Peking reist. Je komt ook door Mongolië, waar je een tijdje op het platteland vertoeft. De reis werd tijdens de Droomreizenactie aangeraden door Floortje Dessing. Ze beschreef de ongekende schoonheid van het nog intact gebleven oude landschap van Mongolië.

Special: Fansites (deel 2)
De Yorin FM Update van Radio.NL heeft de komende weken een vast onderdeel, namelijk een special over fansites. Op internet zijn namelijk heel wat fansites over programma’s en deejay’s van Yorin FM te vinden. De beurt is deze week aan: FreakOlympics.

Zoals misschien bekend is, presenteert Rob Stenders in de nacht van vrijdag op zaterdag samen met Fred Siebelink een programma op Yorin FM met alleen maar freakplaten. In dit programma hoor je niet een plaat van Anastacia, maar alleen maar vergeten klassiekers. In de nacht van zaterdag op zondag presenteert Rob het programma Stenders Robdossier op RTL FM. Op de eerste pagina staat nieuws over dingen die gerelateerd zijn met de FreakOlympics.
Maar het mooiste aan de site is dat er een compleet archief is te vinden van alle lijstjes die ooit gedraaid zijn in het programma. Ook is er het Popdossier te vinden, met alle platen gesorteerd op titel. Er is ook een chatbox en programma’s (ook uit de 3FM-periode) zijn terug te luisteren. En oh ja, als je wil weten wat de Freakandel Speciaal van deze week is, dan mag een bezoek aan deze site ook niet ontbreken.

Yorin FM Chart
Dit zijn deze week de 10 best verkochte platen van Nederland:

01. (01) Guus Meeuwis / Geef Mij Je Angst
02. (02) Ali B ft. Yes-R & Brace / Leipe Mocro Flavour [Remix]
03. (04) DJ Norman vs. Darkraver / Komt Tie Dan He
04. (05) Mario / Let Me Love Yo
05. (07) Brace / Vraag Jezelf Eens Af
06. (03) 50 Cent / Candy Sho
07. (06) Will Smith / Switch
08. (–) Ciara / 1, 2, Step
09. (08) Elize / Automatic
10. (09)  Mariah Carey / It’s Like That

De Yorin FM Chart is elke zaterdag tussen 15 en 18 uur te horen op Yorin FM, gepresenteerd door Mark Labrand.

Heeft u ook nieuws over Yorin FM, e-mail Yorin FM reporter Joost Strootman.

Gerelateerde berichten