Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Fons van Westerloo op BNR Nieuwsradio

In het radioprogramma ‘Mickey Huibregtsen in gesprek’ zal de 24-uurs nieuwszender ‘BNR Nieuwsradio’ zaterdag en zondag tussen 17.00 en 17.30 uur aandacht besteden aan een prominente Nederlander. Deze week is dat RTL Nederland-directeur Fons van Westerloo. Hij praat over de concurrentie van TIEN, de nieuwe zender van John de Mol.

Mediazaken
In het radioprogramma ‘Mediazaken’ zaterdag en zondag tussen 16.00 en 17.00 uur komen ook diverse media onderwerpen aan bod. Te gast deze week is Kees Schaepman van journalistenvakbond NVJ. Hij maakt zich zorgen over de persvrijheid in Nederland. En de nieuwe voorzitter van de Raad voor de Journalistiek, Ton Herstel, gaat vaker een ethisch oordeel vellen over het functioneren van de journalistiek. Het Media- en reclameprogramma wordt deze week gepresenteerd door Frederique de Jong. [Radiowereld.NL]