Radio 538 Pinksterraces live op internet

Dit weekend worden de traditionele pinksterraces weer verreden op het Circuit Park Zandvoort. Ook nu zijn de races weer live te volgen via internet. Op zaterdag zijn de kwalificatietrainingen en vier races waarin aan de start komen, de Benelux Racing League, de Porsche GT3 Cup Challenge, de Seat Cupra Cup en Formule Ford.

Komende maandag, 2e Pinksterdag, beginnen de 538 pinksterraces al om negen uur in de ochtend en duurt tot ’s middags half zes. In het gevarieerde programma komen de volgende klassen aan de start: de Clio Cup, Formule Renault, Porsche GT3 Cup Challenge, Formule Ford, Seat Cupra Cup en de Benelux Racing League.

Dit weekend zal het Radio 538 programma WeekendRick met Rick van Velthuysen dan ook grotendeels in het teken staan van de Pinksterraces. Daarbij maken luisteraars kans op diverse prijzen, waaronder een dag lang racemonteur zijn bij het Porsche Team Bleekemolen, als speciale Radio 538 Race Official een race afvlaggen of bij één van de races deel uit maken van het Safety Car Team. [R.S./Radio.NL]

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email