538 Report: Win kaartjes voor Live38 On Tour

Vrijdag vindt de derde editie van Live38 on Tour in 2005 plaats. Na Arnhem en leiden is het nu de beurt aan onze hofstad Den Haag. Dit keer zullen Acda & De Munnik, Bert Heerink en de Eurostars onder leiding van de Evers Slaat Door band hun favoriete nummers komen zingen.

Net als bij voorgaande edities zijn kaartjes hiervoor niet te koop. Deze week geeft Evers Staat Op ze weg. Hoor je de Live38 bass-line voorbij komen, bel dan snel met de studio. Ook op Radio538.nl maak je kans op kaartjes.

– Extreme weken bij Jeroen Nieuwenhuize
Elke dag tussen 14 en 16 uur draait Jeroen Nieuwenhuize met een noodvaart een flinke portie hits op je radio. De komende weken zal dit nog veel sneller gaan, want de komende twee weken geeft Jeroen dagelijks extreem snelle prijzen weg.

Elke dag maak je namelijk kans op een supersnel kabelinternet abonnement met een downloadsnelheid van 20Mb per seconde. Dat betekend dat je de complete Top 40 binnen 1 minuut in je computer kan hebben. Daarnaast win je nog een externe harddisk om al je gedownloade bestanden op te slaan. Let wel even op als je meedoet: het internet is alleen beschikbaar binnen het verzorgingsgebied van deze aanbieder. Kijk daarom voor de voorwaarden op Radio538.nl!

Op donderdag geeft Jeroen een extreem snelle Superprijs weg: Drie dagen Rusland en een vlucht in een MiG straaljager. Volgende week maak je kans op een andere extreem snelle prijs.

– Programm Update & Kort 538 Nieuws
Afgelopen vrijdag was Edwin Evers een ochtendje vrij. Tim Klijn nam daarom samen met Niels en Rick de show over.

Vrijdag komt Within Temptation Live38 spelen bij Evers. Een week later is Jan Smit aan de beurt.

Sinds vorige week maandag is Dennis Ruyer elke maandag tot en met donderdag te horen tussen 19 en 21 uur. Alle info over zijn show vind je in de Daily Den op Radio538.nl.

– De Schijven
Alarmschijf: Mariah Carey – We belong together
Dance Smash: Ron van den Beuken – Sunset
Meer info over de schijven vind je op Radio538.nl

– De Top 40
Zoals gewoonlijk weer een overzicht van de bovenste regionen van de enige echte hitlijst van Nederland:
1 (1) De Jeugd van Tegenwoordig – Watskeburt
2 (2) Guus Meeuwis – Geef mij je angst
3 (4) Shakira – La tortura

De Klapperrr van de week: Kelly Clarkson met “Since u been gone” op 11.

Heeft u ook 538 nieuws, E-mail de 538 reporters Cees van Koppen en Robin Schrama.