Libbie (ex NoordzeeFM) naar XtraFM Costa Blanca

Het commerciële radiostation XtraFM aan de Spaanse Costa Blanca heeft een nieuwe vrouwelijke deejay aangetrokken. Deze vrouwelijke deejay, Libbie, was in 2002 nog te horen bij het Nederlandse commerciële radiostation Noordzee FM. Vanaf vandaag is Libbie voor het eerst te horen op XtraFM.

Libbie woont inmiddels al een paar jaar aan de Costa Brava. Voorlopig gaat Libbie twee dagen (dinsdag en donderdag ) een middagmagazine presenteren vanaf 12 uur op XtraFM. Libbie is de tweede presentator die in korte tijd aan de slag gaat bij XtraFM. Vorige week hervatte Will Lukinga zijn radio carrière bij de Spaanse kustzender.

XtraFM / Radio Decibel
Van maandag 4 juli tot en met vrijdag 8 juli zal XtraFM samenwerking aangaan met Radio Decibel. Daardoor zullen de radio programma’s van Radio Decibel uit Eindhoven tijdelijk vijf dagen lang uit Spanje komen.

De Eindhovense en de Spaanse omroep zullen dan een gezamenlijk programma uitzenden, live vanuit Hotel Presidente in Benidorm. Showbizz NL zal voor beide stations de mobiele radiofaciliteiten verzorgen in Benidorm. [Radiowereld.NL]