Koninginnedag tot 22 uur LIVE op internet bij 538

Radio 538 organiseert ook dit jaar op het Museumplein in Amsterdam weer een Koninginnedagspektakel voor 300.000 mensen. Voor het zesde jaar op één rij zal 538 dan ook met een groot podium bezit nemen van het Museumplein, waar tussen 12 en 22 uur meer dan 30 artiesten live optreden.

Optredens
De artiesten die optreden zijn onder andere I.O.S, The Opposites, Ali B & Yes-R, Raffaëlla, Elize, Postmen, Akcent, DJ Jean, Brace, Lasgo, Ian van Dahl, G-Spott Racoon, Tiësto, Jamie Cullum, Anouk, Jan Smit, Lange Frans & Baas B, Simon Webbe, Clouseau en Di-rect.

Radio 538 sluit de dag af met exclusieve concerten van een uur van Jamie Cullum en Anouk en een dj set van Tiësto. De presentatie is in handen van 538 deejays als Edwin Evers, Jeroen Nieuwenhuize, Lindo Duvall en Ruud de Wild.

Live meekijken
Het Koninginnedagspektakel wordt ook live via internet en op Radio 538 uitgezonden.

Streams
De stream van Radio 538 wordt weer geheel gehost op de streamers van ‘Garnier Streaming Media’. Garnier Streaming Media is de streaming leverancier van de meeste streams voor diverse media partijen, zoals Radio538, Talpa tv, TV Gelderland, Big Brother, RNN7, DanceValley, ID-T Sensation, Ahoy, Circuit Park Zandvoort, Songfestival, DTM, SBS, Net 5, Veronica Vereniging waaronder KinkFM en KinkAarschok. [Radiowereld.NL]