Search
Close this search box.

Jeroen van Inkel presenteert ‘Nationale Foute Dag’

Het landelijke radiostation Q-music organiseert donderdag (29 juni) tot ‘Nationale Foute Dag’. De ‘Foute Dag’ is het logische vervolg op het ‘Het Foute Uur’, dagelijks te beluisteren tussen 09.00 – 10.00 uur op Q-music. Als warming-up voor de ‘Foute Party’ zendt Q-music op 29 juni van 08.00 tot 18.00 uur de Foute 111 uit.

De Foute 111 is een hitlijst met de 111 leukste foute platen ooit gemaakt. Luisteraars kunnen de lijst zelf samenstellen door hun stem uit te brengen op de website Q-music.nl. De ‘Foute Party’ vindt ’s avonds plaats in Bob’s Party Palace Uitgeest. Een avond vol foute hits met live optredens van Ottawan, Diva’s of Dance en als hoogtepunt van de avond Luv’. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten