RTL presentatrice wordt columniste in tijdschrift

Sylvana Simons wordt columniste voor het nieuwe tijdschrift Mooi, dat vier keer per jaar uitkomt. Het blad stelt trends op het gebied van gezondheid, schoonheid en verzorging centraal en is vanaf maandag gratis verkrijgbaar in de winkels van drogisterijketen Etos. In haar eerste column koppelt Simons schoonheid aan de titel van het blad.

De RTL presentatrice heeft het over uiteenlopende zaken waarvan zij de schoonheid opmerkelijk vindt. Zo schrijft zij het over de krullen van haar zoontje en de wijsheid van Nelson Mandela, maar ook over materiële schoonheid. “Mijn nieuwe groene schoentjes uit Londen – liefde op het eerste gezicht.”

Sylvana Simons is bekend als presentatrice van het RTL-programma TV Makelaar. Ook presenteerde ze met Ron Brandsteder de tv-hit ‘Dancing with the stars’. Eerder had zij een column in Veronica Magazine en de Playboy. [Novum/Radio.NL]