Search
Close this search box.

Jente Kater naar Wild FM

Jente Kater is vanaf komend weekend te horen op Wild FM. Jente krijgt op zaterdag- en zondagmiddag van 14.00 tot 19.00 uur een eigen radioprogramma. Jente blijft ook wekelijks te horen bij Kink FM. Jente Kater werkte hiervoor onder andere bij Radio 538, Slam FM en Radio Veronica.

Jente: “Wild FM is een radiostation waar mijn bloed sneller van gaat stromen. Zo stoer, zo eigenwijs en zo ontzettend lekker om naar te luisteren. En dan te bedenken dat ze nog maar net begonnen zijn.” Koen van Tijn, directeur van Wild FM, over de komst van Jente Kater: “Ik vond Jente altijd al een van de betere DJ’s van Radio 538 en ik vind het geweldig dat hij nu ons team komt versterken. Ook al ben ik nooit specifiek op zoek geweest naar ‘grote namen’ moet je toch niet raar opkijken als er in de nabije toekomst nog meer bekende namen zich aan Wild zullen binden.” [Radiowereld.NL]