Zoek
Sluit dit zoekvak.

Juize.FM is 2

Juize.FM, het hip-hop en R&B zusje van Radio 538, viert deze week alweer haar tweede verjaardag. Gisteren (dinsdag 18 juli) was het namelijk precies twee jaar geleden dat het Radio 538 programma Juize uitgroeide tot volwaardig internetstation. En om het heugelijke feit te vieren, trakteert het radiostation haar luisteraars deze week op een Urban-party-vakantie in Turkije en kaartjes voor het concert van LL Cool J.

Om kans te maken op een Urban-party-vakantie in Turkije dienen luisteraars alleen maar de feesttoeter in de gaten te houden op de zender. De gelukkige winnaar vliegt dan samen met een vriend of vriendin naar Marmaris waar Urban-Partyclub Vizion bezocht wordt met DJ’s Irwan, Qlick, Styles en Smash.

De Amerikaanse rapper LL Cool J zal op 7 oktober een concert geven in de Heineken Music Hall in Amsterdam. Tot en met aanstaande zondag zal Juize.FM kaartjes gaan weggeven voor dit concert. [RS/Radio.NL]

Gerelateerde berichten