Nieuwe website voor 100%NL 3FM en Radio Veronica

100%NL, het nieuwste landelijke radiostation wat op 8 juni de etherfrequenties van RTL FM in gebruik heeft genomen, heeft sinds deze week een nieuwe website online staan. Op de website is onder andere de programmering vanaf 1 september te vinden. Ook het logo is weer vernieuwd. Tevens is daar alles te lezen over de deejays van 100%NL. Ook brengt het station het laatste nieuws over Nederlandse artiesten, bio’s, frequenties, muziek en video’s.

Veronica
Ook Radio Veronica heeft vanaf deze week ook een nieuwe website. Op 31 augustus, een historische radiodag uit de geschiedenis van Veronica, lanceerde men een nieuwe website. De website van Radio Veronica staat vanaf nu hoofdzakelijk in het teken van de programmering en de deejays van het radiostation.

3FM
Vandaag krijgt ook de website van 3FM een nieuwe look. [Radiowereld.NL]