‘Radio Day 2006’ op Laserradio

Laserradio presenteerde vorig jaar de “Veronica dag”, oude Veronicajocks kwamen toen langs om nog een keer dat te doen waar zij goed in waren: Radio maken. Aankomende zaterdag (2 september) zal het radioverleden weer actueel zijn. Laserradio zal dan radiofragmenten uitzenden van de grootste landpiraten, dit zijn Unique Amsterdam, Decibel Amsterdam, Picasso Amstelveen, Hofstad Den Haag, Keizerstad Nijmegen en diverse andere.

Daarnaast zullen ook oude jocks achter de microfoon kruipen van Laserradio, het internet radiostation in Zeewolde, om een radioprogramma te maken met de oude jingles. Te horen zijn onder andere Ad Bouman, Sieb Kroeske, Gudo Leuvens, Robb st Johann, Elly van Amstel, Maarten van der Laam, Sieto Zeeman, Rene Wittenberg & Erwin Keijzers [Radiowereld.NL]